Vincze Tímea I rúdfitness; rúd koreográfia; boot camp; nyújtás; masszázs

Vincze Tímea a PoleJam megálmodója, szíve és lelke.
Rúdfitness tréner, testépítő és fitness edző, karika oktató, aki saját tapasztalatai alapján kiemelten figyel a mozgásszervi problémákkal küzdő vendégekre.
Órái, ahogy ő fogalmaz:”kímélő mód” vannak felépítve. 


„A szakmai tudáson túl az átlagember gondolkodásával szeretném átadni a bennem rejlő tudást.
 Célom minden embernek segíteni a saját céljai elérésében a rúdtáncon keresztül; legyen az súlycsökkentés, a nőiesség kibontakoztatása, az izomzat erősítése, a test formálása, a kitűzött hajlékonyság elérése, versenyre való felkészülés vagy egyszerűen csak a kikapcsolódás, feltöltődés az óráimon.” 

   Benke-Soós Kata  rendkívül lelkiismeretes és kedves személyiség. Óráiról kiszűrődő nagy felnevetések pedig önmagukért beszélnek.

 ,,A légkarika az a mozgásforma számomra, amiben teljesen önmagam lehetek. 
 Óráimon az önfeledt hangulat megteremtése mellett minden energiámmal igyekszem átadni azt a tudást és szeretetet, amit anno én is kaptam PoleJam-ben.
  
Folyamatosan fejlesztem magam, igyekszem minden órán valami újat adni, ami kihívást jelent a tanítványaim számára szem előtt tartva erősségeiket és félelmeiket is.
 Várok szeretettel minden kikapcsolódni-edzeni vágyót kezdő és haladó szinten egyaránt!''

Benke-Soós Kata I karika; karika koreográfia
Efstratiadu Zoé I rúdfitness; popsi-has; nyújtás; kortárs tánc, balett alapok

Csapatunk görög istennője spártaiakat meghazudtoló kitartással edz, lelkesedését a sportok iránt tanítványaira is igyekszik átragasztani.  

,,Efstratiadu Zoé vagyok, már egész kicsi gyerekként elkezdtem táncolni és azóta mindig mozogtam valamit, az ír tánctól kezdve a modern-és musical táncon át a kick-boxig.   Fontosnak tartom, hogy szeressük azt, amit csinálunk, hogy örömet okozzon és a sport ne egy kötelező rossz legyen.
 Inkább feltöltődés, valami, ami egy kicsit kikapcsol, önbizalmat ad, és ha közösen csináljuk, akkor még jó móka is!"

Barta Alexandra I rúdfitness, CORE Body,TABATA

  5 év lovaglás után úgy döntöttem, hogy szeretnék kipróbálni valami igazán nőies sportot, így találtam rá a rúdtáncra.
Már az első órámon beleszerettem ebbe a mozgásformába. Rengeteg a kihívás, de megéri küzdeni, mert sokszor nem is gondolnánk, hogy mikre vagyunk képesek.

Szeretném,  hogy elhidd magadról ; jól nézel ki, és erős vagy, és nagy mosollyal az arcodon a tükörbe belenézve büszkén kijelenthesd: igen, én rúdtáncolok.
Régóta küzdök gerincferdüléssel, ezért azokra a Vendégekre,akik hasonló problémákkal küzdenek, kiemelt figyelmet fordítok.
Jelenleg fitness instruktori képzésen veszek részt, mely elvégzése után személyi edzőként is szeretnék tevékenykedni. 

 Körözsi Ramóna I rúdfitness

A gyerekkori táncóráim emléke csak halványan derengett, mikor két éve beléptem az első rúdtánc órámra.
 Egészen addig a pillanatig azt hittem, a sport nem is igazán az én világom - a rúd azonban szerelem volt első forgásra. De
egy egyszerű hobbinál sokkal többet is adott: motivációt, kitartást, önkifejezési formát, vidám pillanatokat, egy olyan közösséget, ami nehezebb időszakokon is átsegített.
 Ezt az élményt szeretnem megosztani másokkal is, és segíteni a tanítványaimnak felfedezni a rúd fortélyai mellett önmagukat is, vagy csak egyszerűen kiszakadni a napi rutinból a stúdió világában.

 Breznyán Alíz I girly dance

Breznyán Alíz vagyok, gyógypedagógiát tanulok, hobbim a tortasütés .
  Óvodás voltam, amikor a szüleim elvittek az első táncórámra. Azóta is hálás vagyok azért, hogy ebben a mai napig támogatnak. Kezdetben a mozgás megszerettetése volt a cél, majd az évek alatt a személyiségem részévé vált, hogy táncos vagyok.
  Modern táncot és jazz balettet tanultam, majd 3 évig latin táncoltam.

 Mindenre nyitott vagyok és keresem a fejlődési lehetőségeket, de az évek alatt kialakult bennem, hogy a nőies, finom mozgás áll hozzám a legközelebb.
 
Az óráimon szeretném átadni a tánc iránti szenvedélyemet és megtapasztaltatni azt az örömöt, magabiztosságot, felszabadult érzést, amelyet ez a mozgásforma nyújtani tud.

 

 Soczó Anna I rúdfitness, tabata,boot camp

  Hiperaktív gyermekként elég gyakran lehetett fára mászás közben elcsípni, szerencsére felnőtt koromra sikerült megtalálni ennek jóval szofisztikáltabb formáját a rúd sportban.
 10 éven keresztül matematikát tanítottam, ez alatt az idő alatt rengeteg tanítványra sikerült átragasztanom a számok iránti szeretetemet, amelyet sosem tudtam titkolni,
nem kérdés, hogy aki bejön órámra edzeni, az érezni fogja az igaz szerelmet, amit a rúdsport iránt táplálok.

 Grosz Eszter I karika

Eszti vagyok, 32 éves, egy 1 éves kisfiú anyukája.

Imádom a mozgást és a zenét, e kettő nélkül nem is tudnék létezni.

Mindig fontos része volt életemnek a sport és a tánc, gyerekként 10 éven át balettoztam amatőr szinten, majd 2 év art-jazz tánc következett. Fiatal felnőttként főként aerobic edzésekre jártam munka után, de idővel unalmassá vált.
Amikor rátaláltam a Polejam-re es a karikára, egyből éreztem, ez az, amit kerestem.

Zene, lendület, kecsesség és erő egyaránt jellemzi. Egyből beleszerettem, és azóta is tart a szerelem. Minden óra más, minden alkalommal van kihívás, azonban sikerélmény is. Az órák fesztelenek, kiváló a hangulat és együtt fejlődünk, gyarapítjuk tudásunk és képességünk. Ezt hatalmas értéknek tartom.

Célom a testünk formálásán és erősítésén túl együtt felfedezni a bennünk rejlő kecses nőt, csökkenteni a munkahelyi stressz okozta kellemetlenségeket a testünkben és lelkünkben, valamint közösen fejleszteni művészi kifejező készségünk és tudásunk. "

1067 Csengery utca 76. 
+36 20 / 337 08 34
polejamdance@gmail.com
  • Facebook
  • Instagram