Vincze Tímea I rúdfitness; rúd koreográfia; tabata; nyújtás; masszázs

Vincze Tímea a PoleJam megálmodója, szíve és lelke.
Rúdfitness tréner, testépítő és fitness edző, karika oktató, aki saját tapasztalatai alapján kiemelten figyel a mozgásszervi problémákkal küzdő vendégekre.
Órái, ahogy ő fogalmaz:”kímélő mód” vannak felépítve. 


„A szakmai tudáson túl az átlagember gondolkodásával szeretném átadni a bennem rejlő tudást.
 Célom minden embernek segíteni a saját céljai elérésében a rúdtáncon keresztül; legyen az súlycsökkentés, a nőiesség kibontakoztatása, az izomzat erősítése, a test formálása, a kitűzött hajlékonyság elérése, versenyre való felkészülés vagy egyszerűen csak a kikapcsolódás, feltöltődés az óráimon.” 

Zsófi le se tagadhatná, hogy színésznő. Szellemes szófordulatai, gesztusai óráit egészen egyedivé teszik. 

  ,,Galambos Zsófi vagyok, évek óta 21 éves örök gyermek, aki az alkotás és önkifejezés számos formájában szeret elmerülni és lubickolni, amihez egy jó nagy kanál izgágaság is párosul- egy csipet önversengéssel. Így találtunk egymásra a rúdsport és én. 
  Szerintem az én ,,superpowerem”, hogy feszegetem mindenki határait,hogy a legtöbbet hozza ki magából, és higgyen a fejlődésében. Igyekszem figyelemmel kísérni, hogy ki hol tart. 
  Rájöttem, hogyha megfelelően sikerül motiválni embereket, akkor jobban mernek és kitartanak. Amikor fejlődik valaki, az számomra is óriási sikerélmény."

Galambos Zsófia I rúdfitness; viking pole

   Benke-Soós Kata  rendkívül lelkiismeretes és kedves személyiség. Óráiról kiszűrődő nagy felnevetések pedig önmagukért beszélnek.

 ,,A légkarika az a mozgásforma számomra, amiben teljesen önmagam lehetek. 
 Óráimon az önfeledt hangulat megteremtése mellett minden energiámmal igyekszem átadni azt a tudást és szeretetet, amit anno én is kaptam PoleJam-ben.
  
Folyamatosan fejlesztem magam, igyekszem minden órán valami újat adni, ami kihívást jelent a tanítványaim számára szem előtt tartva erősségeiket és félelmeiket is.
 Várok szeretettel minden kikapcsolódni-edzeni vágyót kezdő és haladó szinten egyaránt!''

Benke-Soós Kata I karika; silk
Efstratiadu Zoé I rúdfitness; popsi-has; nyújtás

Csapatunk görög istennője spártaiakat meghazudtoló kitartással edz, lelkesedését a sportok iránt tanítványaira is igyekszik átragasztani.  

,,Efstratiadu Zoé vagyok, már egész kicsi gyerekként elkezdtem táncolni és azóta mindig mozogtam valamit, az ír tánctól kezdve a modern-és musical táncon át a kick-boxig.   Fontosnak tartom, hogy szeressük azt, amit csinálunk, hogy örömet okozzon és a sport ne egy kötelező rossz legyen.
 Inkább feltöltődés, valami, ami egy kicsit kikapcsol, önbizalmat ad, és ha közösen csináljuk, akkor még jó móka is!"

 Lajos Ágota I rúdfitness

Ágota saját bevallása szerint 30 éves koráig elkerülte a sportokat, még felmentést is kért a testnevelés órák alól. Azóta sportfüggő, hogy belépett a PoleJam egyik kezdő rúdtánc órájára.
 ,
,Szeretném átadni Neked mindazt, amit nekem ez a sport és a PoleJam adott: önbizalmat, türelmet, egy mindig mosolygós, segítőkész csapatot, akik Veled örülnek minden apró sikerednek, és a teljes kikapcsolódást egy-egy hosszú nap után.
 A legfontosabb számomra, hogy a tanítványaim jól érezzék magukat az órákon, feltöltődjenek, élvezzék a mozgást, és pár óra után büszkén mondhassák, rúdtáncot tanulok, rúdtáncos vagyok."

Péter Julianna I gerinctorna; popsi-has; nyújtás; masszázs

 Számomra a közös testedzés nem egy munka, hanem egy örömforrás, egy életforma.
 Célom, hogy a fitness óráimon a Te elvárásaidnak megfelelően formálódjon a tested. Igyekszem személyre szabni az óráimat attól függően, ki milyen erőnléttel és motivációval érkezik hozzám.
 
Nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatok helyes és biztonságos kivitelezésére.
Bármilyen motiváció is hoz el az órámra, én szeretettel várlak! Garantált a 60 perces kikapcsolódás, na meg másnap egy kis izomláz.

 Breznyán Alíz I girly dance

Breznyán Alíz vagyok, gyógypedagógiát tanulok, hobbim a tortasütés .
  Óvodás voltam, amikor a szüleim elvittek az első táncórámra. Azóta is hálás vagyok azért, hogy ebben a mai napig támogatnak. Kezdetben a mozgás megszerettetése volt a cél, majd az évek alatt a személyiségem részévé vált, hogy táncos vagyok.
  Modern táncot és jazz balettet tanultam, majd 3 évig latin táncoltam.

 Mindenre nyitott vagyok és keresem a fejlődési lehetőségeket, de az évek alatt kialakult bennem, hogy a nőies, finom mozgás áll hozzám a legközelebb.
 
Az óráimon szeretném átadni a tánc iránti szenvedélyemet és megtapasztaltatni azt az örömöt, magabiztosságot, felszabadult érzést, amelyet ez a mozgásforma nyújtani tud.

 

 Soczó Anna I rúdfitness, tabata

  Hiperaktív gyermekként elég gyakran lehetett fára mászás közben elcsípni, szerencsére felnőtt koromra sikerült megtalálni ennek jóval szofisztikáltabb formáját a rúd sportban.
 10 éven keresztül matematikát tanítottam, ez alatt az idő alatt rengeteg tanítványra sikerült átragasztanom a számok iránti szeretetemet, amelyet sosem tudtam titkolni,
nem kérdés, hogy aki bejön órámra edzeni, az érezni fogja az igaz szerelmet, amit a rúdsport iránt táplálok.

Barta Alexandra I rúdfitness, kondicionáló CORE edzés

  5 év lovaglás után úgy döntöttem, hogy szeretnék kipróbálni valami igazán nőies sportot, így találtam rá a rúdtáncra.
Már az első órámon beleszerettem ebbe a mozgásformába. Rengeteg a kihívás, de megéri küzdeni, mert sokszor nem is gondolnánk, hogy mikre vagyunk képesek.

Szeretném,  hogy elhidd magadról ; jól nézel ki, és erős vagy, és nagy mosollyal az arcodon a tükörbe belenézve büszkén kijelenthesd: igen, én rúdtáncolok.
Régóta küzdök gerincferdüléssel, ezért azokra a Vendégekre,akik hasonló problémákkal küzdenek, kiemelt figyelmet fordítok.
Jelenleg fitness instruktori képzésen veszek részt, mely elvégzése után személyi edzőként is szeretnék tevékenykedni. 

 Körözsi Ramóna I rúdfitness

A gyerekkori táncóráim emléke csak halványan derengett, mikor két éve beléptem az első rúdtánc órámra.
 Egészen addig a pillanatig azt hittem, a sport nem is igazán az én világom - a rúd azonban szerelem volt első forgásra. De
egy egyszerű hobbinál sokkal többet is adott: motivációt, kitartást, önkifejezési formát, vidám pillanatokat, egy olyan közösséget, ami nehezebb időszakokon is átsegített.
 Ezt az élményt szeretnem megosztani másokkal is, és segíteni a tanítványaimnak felfedezni a rúd fortélyai mellett önmagukat is, vagy csak egyszerűen kiszakadni a napi rutinból a stúdió világában.

1067 Csengery utca 76. 
+36 20 / 337 08 34
polejamdance@gmail.com
  • Facebook
  • Instagram